kör bara

Inte skrivit på ett tag nu, ledsen för det Sofi ;) men är så svårt när man inte vet vad man ska skriva om liksom. Men jag kanske ska fortsätta med veckans maskar, eller ja. Ni förstår. Men är så svårt för vet inte vilka grejer jag ska skriva om nu.. Men vi gör såhär, vilka är det som läser här.. typ Madde och Sofi, ja men då är ni två iaf.. Men är det någon mer så skriver vi såhär: Alla som går in och läser det skall ge förslag på en sak jag kan skriva om varje vecka, alltså en veckans á la Mask.. Valfri grej som jag kommer hitta på något på .. Okej?!

Klara
                                                                      Färdiga
                                                                                                                                          Gå

Ooooh wiiiiie

Sitter och kollar på Johan Falk smatidigt som jag skriver här och samtidigt som jag ser till att fixa det sista inför resan till Anna och universitet imorgon. Det blir även en resa till bollhallen där jag ska träna med NIF som lite skoj sådär. Aaah känns som jag har glömt att packa ner typ hälften av alla grejer som borde varit nerpackade men jag kan verkligen inte komma på vad jag glömt .. det är inte lätt livet alltså..


Slutet av veckan så här kommer några veckans á la Mask

Veckans á la Mask:

- film: Raise Your Voice, en tjejfilm som emellanåt är lite smått löjlig men som har ett sjukt bra budskap. Låtarna i filmen är underbara och Oliver James är en riktigt pärla att vila ögonen på, frisyren är väl ingen hit men det får man leva med.

- låt: En låt från hjärtat av Linn, den var med i Lilla Melodifestivalen 2008 och vann. Tjejen sjunger låten till en kompis som tagit livet av sig, man kan bara sitta och lyssna. Känslorna fyller kroppen men samtidigt blir man så tom, känslan är hemsk men skön ändå. Man måste få tänka tillbaka på saker som skett och må lite dåligt för man vet att man själv lever och ska leva livet för de personer som lämnat jorden alldeles för tidigt.

- program: Paradise Hotell, äntligen för oss som följer det bara för att har man väl börjat så kan man inte sluta. Denna veckan åkte Annelie ut, jäkla shit kan jag känna eftersom hon och Kristoffer var så söta. De två var också de enda som jag känner är ärliga, jag tyckte helt enkelt att dom skulle ta hem hela spelet. Självklart hoppades jag på IFKs egna Mr Paradise då men Peter åkte ju ut tidigt så då fick man lägga om sina tankar, samtidigt har jag nog alltid hoppats lite på att Jackie ska ta hem det, hon gör verkligen hela programmet. Skulle hon åka ut så vet i sjutton om det skulle bli så mycket TV av det sen .. Menmen..

- citat: "Hur underbart det skulle vara att ha en riktig hjärna, som kunde tala om saker och ting för en" Nalle Puh - A. A. Millne


Over And Out

Ciao!

som vanligt då

Det blev precis som jag trodde eller ja. sm vanligt får jag itne avra med och spela cup.. för jag har tränar för lite, men hur fan ska jag kunna komma ikapp med träning när för det första Elin och Madde tränar lika mycket som jag, dessutom har vi ju för fan precis haft uppehåll.. Säg för fan att jag är för dålig istället om det är där skon klämmer. jag blir så trött på att bli jundanskuffad, kanke ska lyssna på Yvonne och gå till Töreboda istället.. sluta ta all shit och visa att jag itne kalrar hur mycket som helst, undra omdom reagerar då.. antagligen inte..

FAN FAN FAN FAN HELVETES JÄVLA *PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP*


Sofi kommer hit snart iaf, får försöka pigga till mig lite iaf, duscha och sen slänga mig i soffan..

Fan jag ska nog sluta helt med fotbollen, är ju ändå inte roligt om man måste känna krav och sådär hela tiden, att man itne längre kan träna för att det är roligt..

Helvete

Mask ...

sitter här igen nu då, fasen sån här uppdatering har det inte varit på länge .. lite kul att skriva när man iten känner någon press liksom.
Vet ju inte ens om någon läser i och för síg så kanske är det som känns bra. haha..

Jag tänkte återigen köra några veckans á la Mask så här kommer dom..

Veckans á la Mask:

- film: Det måste bli alla typiska tjejfilmer jag sett de senaste dagarna. Kanske framförallt A cinderella story och Another cinderella story, mest för att man hela tiden vet att det kommer sluta lyckligt men samtidigt blir man medragen filmen och alla känslor som huvudrollsinnehavaren har har man själv också fast man inte behöver egentligen.

- grej som är inne: Måste vara Maddes skräp i örat, för det är verkligen inne i örat, LÅÅÅÅÅNGT INNE i örat. Inte jätteroligt men det blir lite komiskt när hon går runt med sin sugaregrej. Eller vad säger du själv Maddush?! ;)

- person: Det får nog bli BananPappa, man ser i hans ögon att sucken är påväg, men den kommer aldrig. Istället skrattar han och inser att det inte är någon idé, klok man det där :D

- citat: "Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det" -  A. A. Millne


Undrar när jag får reda på att jag som vanligt inte får spela i Dina cupen.. Hmmm..
nu ska jag sätta mig vid tvn igen och dra på nästa tjejcollegefilm ..

Ciao!

RSS 2.0