xEma - inget vettigt

Kom på att jag inet skrivit här på ett bra tag nu, inte för att jag vet vad jag ska skriva men något blir säkert bra. Några har påpekat att jag kan skriva om vad jag gjort på dagarna eller vad jag ska göra, men hur kul är det att läsa det då. Njae inte så kul eller hur. Så det får bli något annat kanske, eller jag vet inte. Man kanske ska ge det ett försök att skriva om vad jag gjort sista veckorna. Risken är att ni blir uttråkade bara mend et är väl i såfall smällar man får ta.Fast nja, hmm. Jag börjar väl snart skriva något serisöst så får vi se vad det handlar om, kanske vad jag gjort, kanske vad jag ska göra eller kanske ingenting vettigt alls ungefär som vanligt.

I alla fall så fick jag massa beröm av min tränare igår, har aldrig fått det förut typ, inte på det sättet i alla fall. Hon sa massa bra saker som att jag utvecklats så mycket och att jag alltid är så positiv även om det går dåligt, att även om jag tycker något är tråkigt och dom får peppa mig till att göra det så gör jag det så gott jag kan och massa.. Blev jättechockad och jätteglad :) Allt detta för att vi hade löpträning igår och jag förbättrade min tid på 2,5 kilometer med en och en halv minut ungefär, och det kändes grymt bra bara det..

Jaa något seriöst har jag ju inte skrivit om ännu direkt men så kan det vara..

Hmm, i helgen fyller Mattias år så då ska vi fira honom lite, kalas ska han ha på fredag så då ska jag vara med och senare på kvällen har han match mot Borås tror jag det var och självklart ska man kolla för att göra honom glad :) .. sen på lördag ska jag, Anna och Madde till Billingebacken och lära mig att åka snowboard. Testade skorna och sådär igår hos Madde och låste fast mig i brädan, lite otäckt var det minsann men jag har gett mig den på att jag ska åka lite iaf. Anna och Madde kommer skratta kan jag lova .. :D Sen åker vi hem därifrån duschar och gör oss iordning och sådär innan det är lagfest hemma hos Karro klockan 18.00 så då ska vi dit en sväng innan Mattias får höra sv sig om att dom är klara för då drar vi oss dit för att fira honom ihop med han och Eric och människor för att sedan dra en sväng till Buffalo. Anna var inte sugen på att gå ut och inte jag heller direkt så blir nog till att gå hem och sova sen eller så. Mattias jobbar dessutom på söndag också så dom ska ju inte med ut heller och då blir det inte jättekul ändå för då kommer man gå runt och önska att han är där bara. Men jag vet inte, det beror nog på hur mycket lagkamraterna tjatar på oss faktiskt, att festa med BoisBrudarna är alltid lika kul så att :D ..

inget vettigt inlägg så har ni läst ända hit är jag imponerad för jag har inte ens orkat läsa igenom allt själv en enda gång och det brukar jag alltid göra så..

Ciao! :)

xEma - hur fan kan allt vara mitt fel?

Varför är det jag som ska få shit för hur du beter dig? Är det mitt fel att du inte kan bete dig som den vuxna människa du är? Är det mitt fel att folk börjar tröttna på dig och inte tycker lika bra om dig längre? Är det mitt fel att mamma och pappa börjar reagera på att du inte "sköter dig"?

Är all jävla shit mitt fel nu helt plötsligt?

Det är inte jag som förstörde ditt nyår, det var du som förstörde mitt..Det är inte jag som är orsaken till att du alltid är så full att jag inte klarar av att umgås med dig, det är du själv..Det är inte jag som beter mig som en 14 åring även om jag är 26 och har en son på 3 år, det är du som gör det..Det är inte jag som tar alla dina kompisar ifrån dig och festar med dom så inte du kan vara med, det är totalt tvärtom.

Det är inte jag som förstör ditt liv det är du som förstör mitt!

Det var du som kom till oss på nyår och inte kunde bete dig! Det är du som alltid blir så full och inte kan bete dig så att jag inte står ut med dig! Det är du som har en underbar son på 3 år som snart kommer förstå vad du sysslar med! Det är du som gör så att vi inte kan festa ihop och som tar mina komppisar och festar med så att jag inte kan festa med dom, det är du som ser till att jag inte kan umgås med mina kompisar!

Så hur fan kan allt vara mitt fel?!

xEma ...

Sitter hemma hos Mattias medan han är på sin träning, har inget att göra direkt utan sitter och pluggar lite. Tar reda på vad som ska vara med på duggan nästa vecka och sådär, inte alls kul men vill jag bli förskollärare så är det bara att bita ihop.

Jag har upptäckt att vissa gånger är det skönt att vara själv, men nu är det jättetråkigt och känns jobbigt bara. Tror tyvärr att jag lyckades göra mitt troll sur innan han åkte till sin träning, det kändes i alla fall så. Så nu sitter jag här och funderar över hur jag ska säga förlåt och få allt bra igen. Det är så dumt med mig på det sättet, jag är så bra på att säga dumma saker, jag inte ens tänker mig för ibland utan det bara kommer och så fattar jag inte själv vad jag sagt för fel. Inte förrän personen man pratar med börjar bete sig på ett annat sätt än förut förstår man att man sa något dumt och så börjar man fundera över vad man egentligen sa och så blir allt bara ännnu dumare och så blir allt bara knasigt till slut..

Och det vill jag inte att det ska bli för jag har aldrig tyckt om någon såhär mycket förut, inte på det här sättet. Inte tyckt om någon som har tyckt om mig tillbaka, det är helt sjukt vad glad jag är av det liksom. Jag skrattar mycket oftare och mår mycket bättre. Jag ler så fort jag ser hans namn stående på displayen på mobilen, jag behöver inte ens se vad det står i smset jag ler ändå. När jag loggar in på msn, jag behöver inte skriva till honom med en gång utan bara att veta att han finns där om jag vill skriva, det räcker liksom för att jag ska vara glad och känna mig trygg.

Jag tycker om dig grymt mycket Mattias Klahr, du är helt sjukt underbar!
  :)

xEma

Har precis kollat på CSI med mamma och pappa när detta  inlägg började skrivas, satt mest och hostade med följden smärta i revbenen så hann inte riktigt med att se allt som hände men på det stora hela funkade det väl okej i alla fall. Så nu sitter jag här igen i vilket fall och ska skriva ett inlägg på bloggen, men precis som vanligt kan jag inte komma på vad jag ska skriva. Så jag hittade ännu en sån där grej som alla gör på bilddagboken och kände att jaja, jag kan väl försöka med det också då i brist på annat. Så kanske jag kommer på vad jag ska skriva om under tiden jag hittar massa bilder på folk, vem vet kanske får värsta idén eller så blir det bara massa ovettiga saker som vanligt. Here you go i alla fall:


1. Du för omkring ett år sedan.
Behövs ingen närmre förklaring, bilden är från oktober förra året tror jag.


2. Din bästa vän.
Har många nära vänner men detta är nog en av dom som är allra bäst
Anna, personen som får mig på bra humör hur nere jag än är!



3. Du som busig.
Jag är ju som alla vet aldrig busig så jag tog en bild totally random bara. :D


4. Du som fotograf.
Hittade inget annat så fick bli bilden från när jag tattuerade mig i slutet av november.


5. En bild som du aldrig visat.
Har ingen bild som jag aldrig visat dirket, men den här har inte många sett i alla fall.


6. En dag du minns.
En vecka jag alltid kommer minnas men speciellt denna dagen och en till, veckan nere i spanien sommaren 2008.
En dag som var fylld med fyrverkerier och liknande och en dag med ett besök på Camp Nou.



7. En konstig bild.
Nu kanske ni undrar vad som är konstigt med denna bild, kanske ingenting egentligen förutom att Mattias lagar mat på den ;D


8. En bild som väcker känslor
På bildern är en människa som betyder något så grymt mycket för mig, den väcker känslor för att det är här är verkligen Madde och för att jag inte vet hur länge hon stannar här hos oss. :/


9. En plats du saknar.
Camp Nou i somras med Johanna, vilken upplevelse det var. Mäktigt!


10. Någon du litar på.
Här har vi Anna återigen, finns fåtal personer som jag litear på så mycket som henne. <3


11. Någon du saknar.
Elin, inte träffat henne på hela jullovet :(


12. Någon som betyder mycket.
Här har vi Madde då som är en person som alltid finns där för mig, vet inte hur länge du stannar nu. Men vill att du ska veta att även om du åker så finns vi här för dig. <3


13. Någon du tycker är snäll.
En tjej som aldrig vill någon annan illa, hon lyfter upp en när man är nere utan att veta om det. Underbara Marraj!


14. Något du vill ha.
Ännu ett besök på Camp Nou vore najs, denna gången gärna fullsatt!


15. Något som får dig att gråta.
Alltid när Mufasa dör i Lejonkungen, okej gråta är väl att ta i, men en tår rinner alltid.


16. Något som är viktigt för dig.
Eftersom det stog något och inte någon så får jag på denna punkt välja fotbollen.
Det är nog det viktigaste i mitt liv på det sättet, skulle inte vara den jag är utan fotbollen.



17. Dig själv nyligen.
Kortet är taget innan jag färgade håret nu sista gången, vilket gjordes den 16 december.


18.Dig själv för längesen.
Hoppas det är längesen nog :)



Så nu har jag suttit här länge nog och försökt hitta passande bilder till de olika rubrikerna, hoppas det duger.
Nu tänkte jag ta mig en trip till sängen och sova då min prins verkar ha somnat så jag inte har någon att skriva med längre, kanske orkar gå upp och kolla på JVMfinalen elelr så orkar jag inte det. Men det märker vi om ca en timme eller sådär kanske.
Så godnatt då! :) 
Kramar


xEmas nyårslista

Alla gör ju såna här typ och jag hade tråkigt så jag gjorde en jag också då, den kommer nog fyllas på senare men nu ska jag kolla på CSI så har inte tid  ..  :P

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mycket saker jag inte gjort förut blev gjorda, bland annat gjorde jag ett besök på Camp Nou! MÄKTIGT! :D

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade som löfte att inte äta godis och det gjorde jag ju inte heller så det måste jag ju kunna säga att jag gjorde

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Några blev det, bland annat Sofia som fick en söt liten Theo :)

Dog någon som stod dig nära?
Som tur är så hände inget sånt detta året, ingen som stog mig jättenära i alla fall

Vilka länder besökte du?
Åkte buss till Spanien så blev ju en del länder på genomresan om det nu räknas, vi åt ju faktiskt frukost i Frankrike?! sov i Danmark och så vidare. Även om nästan allt skedde på bussen :P

Är det något du saknade år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett besök på ett fullsatt Camp Nou vore en hit och att få känna på champions leauge bucklorna. :D  Johanna följer du med?! :O

Vad var din största framgång 2008?
Att jag fick göra en riktigt bra match mot Hörnebo med A-laget och därmed bevisade för Eva att hon inte behöver tvivla på mig längre, även om hon fortfarande gör det men..
Fast den största framgången var nog alla de bra matcherna jag gjorde med DFF som bidrog till att vi kom tvåa i serien, fem nollor blev det på hösten och på avslutingen fick jag beröm av Karro och det berömet är det som betyder mest för mig :)

Största misstaget?
Vet inte riktigt, att jag fortsatte med ett misstag jag påbörjade 2007 tror jag..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har varit sjuk sen i april/maj så man skulle väl kunna säga att jag varit lite sjuk ja ..

Bästa köpet?
Det finns så många bra köp jag gjort detta året om jag får säga det själv. Men måste jag välja nått/några som hör till de bättre så måste det varit en klänning från MQ, en skjorta från MQ och min rosa plattång :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder kanske (A) sen har jag inte lagt så lite pengar på mitt hår heller, men det är det värt :D

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det finns mycket saker som gjorde mig riktigt glad 2008, det får bli en egen liten lista här på några av de sakerna:
* Att jag lärde känna Anna så bra, skulle inte vara den jag är utan henne.
* Besöket på Camp Nou, fick mig att le resten av resan och även så fort jag tänker på det efter att jag kommit hem.
* Att Mattias ångrade sig och gav det en chans
Men den största händelsen som gjorde mig glad var:
* Att Madde kom hem helt oväntat när jag och Anna spelade MT-cupen :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2008?
 
Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström
Du får inte - Sonja Aldén

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och faktiskt, det var mycket till och från. Största anledningen var att Madde var så långt bort, vissa dagar var man glad att hon tog chansen och vissa dagar saknade man henne så fruktsansvärt. Men på det stora hela så var jag nog gladare än förut för jag har insett att jag är värdefull och betyder något och att jag duger som jag är.

Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat på mina pengar så jag kunde gjort en resa, men man lär sig alltid något nytt.. 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat mina pengar på onödiga saker..

Favoritprogram på TV?
Det är ett par stycken det men några var:
*Heroes
*Toppmodell
*Pussycat Dolls 2

Bästa boken du läste i år?
Har läst så många bra böcker så vet faktiskt inte vilken som är bäst..  

Största musikaliska upptäckten?
När Elin skulle spela gitarr i skolan tar lätt hem priset i denna kategori  :P

Något du önskade dig och fick?
En monster hårfön bland annat

Årets bästa film?
Har sett många bra filmer sista delen av året men Wanted får nog ändå ses som en av de bästa, i alla fall som jag kommer ihåg..

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Inte som jag kan komma på så direkt nu ..

Vad fick dig att må bra?
Att umgås med Anna och bara vara :)

Vilken kändis var du mest sugen på?
Eeeh det måste vara Johan Elmander i så fall .. Åååh eller Fernando Torres. Mums! :D

Vem saknade du?
Farfar grymt mycket, saknar att umgås med Towe också måste jag säga trots att det varit en enda röra av allt..

De bästa nya människorna du träffade?
Anna träffade jag ju förra året men det var först i år som jag lärde känna henne så hon får räknas in i den kategorin. Du är den absolut bästa! <3
Naima får också räknas in där, sötaste och mest envisa tjejen jag träffat i den åldern :)
Och självklart alla BOIS-brudar som jag lärt känna, helt underbara människor. Marie, Jossan, Marraj, Elin och Johanna för att nämna några av dem. Alla är lika toppen och jag är så glad att jag gick till BOIS! :)

Fick ett sms om att jag glömt en person, inlägget var ju inte klart men orkar inte skriva in mer så skriver bara in den personen som skulle skrivas in också.

Finns en person som jag faktiskt lärde känna genom nätet, och jag som sagt att jag aldrig skulle kunna träffa en person på riktigt som jag träffat genom nätet. Bra Emma den regeln följde du ju verkligen. Men som det är nu så ör jag glad att jag inte följde den. Det har varit ett par turer fram och tillbaka och sista gången han sa Nej så vart jag verkligen helt väck, bara grät och orkade inte med något mer alls men nu är det ju bra. Så en av dom bästa är du absolut Mattias :)

Årets mat:
Den blir svår, har ätit så mycket god mat detta året. Matmissbrukare som jag är så blir det en del mat genom veckorna :P

Årets dryck:
Mina och Annas drinkar, lätt alltså. För dom är banimej inte att leka med, många har kastat längtansfulla blickar efter våra drinkar i blandade färger.

Årets semester:
Har ju bara haft en semester typ och det var den till Spanien, men även om jag haft fler så hade den vunnit för fy sjutton vad kul det var. Längtar så mycket tillbaka dit och den bekymmerslösa veckan som var. Saknar mina medresenärer också :(

Årets utekväll:
Det är också en svår fråga faktiskt, kommer ju inte riktigt ihåg alla utekvällar. Men antagligen så var det en utekväll med laget som var bäst för kul ihop har vi minsann. :D
Sen är alla utekvällar med Anna alltid bäst :)


xEma - inget vettigt någonstans

Då har jag fått iordning på bloggen lite i alla fall. Bilderna är båda tagna av Madeleine Landenmark, en av de härligaste människor som finns :)

Så till ett nytt inlägg då och som vanligt kommer man inte riktigt på vad man ska skriva utan man sitter mest och flummar iväg med tankarna på annat håll, som att jag inte gör det annars då kanske ni frågar er. men joo det är just precis det jag gör annars också så varför göra något annat nu .. Nee, jag har många idéer för mig som kanske inte alla är lika bra men det är just det som gör livet så roligt ibland att man inte kan förutse vad som ska hända hela tiden utan man får ta det som det kommer. Förut har jag varot en person som måste planera varje dag i veckan så jag vet vad jag ska göra, på siste tiden har jag börjat inse att varför planera när det aldrig blir som man tänkt ändå. Då är det ju mycket roligare att inte planera utan ta livet som det kommer och få lite glada överraskningar då och då .. Fast då kommer det iofs dåliga överraskningar också ibland men det är smällar man får ta då i så fall.. Nu kanske jag ska skriva något seriöst då, även om det är svårt att komma på något, men om jag nu kommer på det så kan det ju bli bra kanske, vi kan ju i alla fall hoppas på det.

Jaa då har jag suttit och funderat i typ tio minuter utan att komma på något vettigt att skriva, det känns ju lite som att jag kanske inte ska sitta här och skriva något seriöst då när jag itne kan komma på nått så. Skulle kunna skriva om hur jul och nyår har varit men eftersom jag int vill bli bitter så låter jag blir det, mest för att ni ska slippa läsa om mina något bittra tankar från nyår faktiskt. Så det är för eran egen skull, bra eller hur.

Jaja.. God fortsättning på det nya året och jag hoppas att alla kan hålla i alla fall ett nyårslöfte i sitt liv, jag höll ett året som var så jag har gjort mitt..  Ha det toppen!

Boooyah!!!

RSS 2.0