xEma - failed

Så sitter man hemma efter att ha jobbat fyra och en halvtimme och är helt jävla slut, ska det ens få vara så att efter att ha haft lite sovmorgon så går man upp och jobbar hur få timmar som helst och sen åker man hem och vill bara sova. Jag HATAR att vara sjuk, det är verkligen bland det värsta som finns, man kan inte göra nånting utan att må dåligt och bli trött. Jaja det är väl smällar man får ta antar jag, önskar bara att man kanske kunde få vara helt frisk i alla fall en dag på sex månader men icke.

Fick igår reda på att jag klarade biologidelen på tentan JIPPIE!!! Fick idag reda på att jag körde på kemidelen  FAN!!! Bara att ta nya tag och hoppas på att teknikdelen gick bra så jag slipper göra om hela tentan.

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv kan jag inte påstå, samma gamla vanliga saker som händer. Jobbar, pluggar, har ångest över körkortet, har ångest över att jag bor hemma, problem med killar och allt sånt där som hör till min vardag ungefär, alltså är det mesta som vanligt tyvärr.

Skulle kunna skriva världens inlägg här men det får bli i ett annat inlägg, alltså ett nytt inlägg men som kommer på samma dag kanske, eller imorn, eller en annan dag, eller aldrig. Det märker vi i vilket fall.
Kanske får stå MT-cupen på lördag, skulle vara kul i så fall. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

xoxo

xEma .....

Jag vill inte mer nu, för första gången skriver jag ordet!


RSS 2.0