Aaaah, två på samma dag ..

Jaa här kommer det andra denna dag, har inget att göra.. kikar på OS-finalen men Canada och USA just nu 2-1 men hoppas faktiskt att USA vinner, varför vet jag inte men så kan det vara. Hockey är faktiskt riktigt roligt att kolla på, kanske inte häromkring för varken BOIS eller Skövde har ju gått så bra i år nu det sista. Men OS, funkar prima för där smäller det ju redigt och man kan få se ett par snygga mål sådär. Mycket bra, mycket bra.

Meeen jag tänkte ge Maddes kommentar en liten fundering här.. såhär såg den ut

Postat av: Madde
I veckan som kommer tycker jag att du ska filosofera lite över ordet hem :)

Ordet hem okej, jag antar utmaningen och det är en ritkgit utmaning faktiskt. Ordet hem är svårt att deffiniera för det kan vara så mycket, man kan ha ett tillfälligt hem, ett platoniskt hem, ett hem där hjärtat finns och man kan även ha två hem där hjärtat finns. Det finns många olika hem.. Men jag tror att det jag skulle kalla hem det är där mitt hjärta är, hemmet kan flytta på sig men hjärtat finns alltid där ändå och följer med.
Som nu när jag bor helt ensam, min lägenhet är ju mitt hem men det är ändå där min familj finns som jag kallar hemma liksom. Och man kan känna sig som hemma på så många olika platser, där mina vänner är där känner jag mig som hemma. Där jag verkligen mår bra där känner jag mig som hemma, när jag är väldigt nere då känns det som att inget är hemma.

Hem är där man vill att det ska vara och det är hjärtat som bestämmer det, inte hjärnan. Och vad än hjärtat bestämmer så finns alltid vänner och familj kvar där de är hemma. De finns där när man än vill för de ställer alltid upp.

Mi casa es su casa!

There you have it, home sweet home!


Och Madde, kom alltid ihåg att:
Vi finns här för dig och kommer alltid att göra!

Ciao!

så kan det gå

Har inte skrivit här på länge men nu när det händer saker så kan man ju skriva lite ..
Hade förfest här igår med utgång efteråt och att så få som drack kunde dricka så mycket och stläla ill med så mycket oreda det är ännu en gåta för mig. Jag och lillasyster kom hem vid tre inatt ungefär och nr jag kikade in i köket så blundade jag fortare än kvickt, vilken röra av flaskor och glas och oboy och salt och handdukar och allt.. OjOjOj.. men vi gick ochlade oss och närjag vaknade strax efter sju av ett sms så vart jag lite pigg, sen gick jag upp en timme senare, lämnade en bok till Victoria och sen var det bara att börja städa lite för kunde inte somna om. Är nog egetligen jättetrött men så kan det gå. Så det var alltså fundering 1 ..

Här kommer fundering två, den gäller hockeykillar. Dom måste ju vara ett eget släkte och ha egna regler eller nått. När de är ute och röjer och någon av dem hittar en tjej och dansar med henne, då beger sig genast de andra ut på spaning, inte då efter en egen tjej utan för att kolla om tjejen kompisen har hittat duger. Så fort de spanat färdigt så är det tillbaka till kompisen som gäller och rycka tag i denna för att informera, duger tjejen så kan han fortsätta dansa, duger hon inte så ger han sig av. Jag tycker att det är både roande, förundrande och riktigt irriterande. De får liksom inte bestämma riktigt själva liksom, det de andra tycker är det som gäller. Om då inte killen är en bra kille som står för det han tycker och ändå fortsätter dansa med tjejen..

Jaa värt inlägg?! Njaaa men så kan det gå..
Nu ska jag kolla lite TV innan lillasyster vaknar så jag kan börja dammsuga

Ciao!


RSS 2.0