xEma - utanför

Det är jobbigt när man känner sig utanför, när man känner sig så utanför att det gör ont i en. Allt man vill göra är bara att gråta och sjunka genom jorden, man hatar att tycka synd om sig själv men just då är det det enda man gör.

just nu är allt i mitt liv en enda röra. Anna har flyttat, Maddie har inte kommit hem än C.C flyttar till örebro, Hanna och Annie åker utomlands i ett halvår och Sofi kanske flyttar till örebro nu typ. Jag blir typ ensam kvar här hemma.. Mår inte bra av det direkt. sen ovanpå det så är D den jobbigaste människa som finns för han hör av sig hela tiden och han vet precis vad han ska säga för att få som han vill. Det som är bland det jobbigaste är att jag vet att jag inte tycker så illa om honom som jag borde göra. Han har betytt så mycket för mig och han gör fortfarande det. Jag fattar inte mig själv .. men allt annatr plus detta, då ska jag stå emot det samtidigt.. plus att jag nu strulat med E fram och tillbaka i ett år och vi bestämmer gång på gång att inte prata mer och sen varje helg så slutar det där ändå.. jag pallar inte fastna för någon .. jag vill bara att någon ska tycka om mig, och känner jag mig omtyckt även om det bara är för stunden så faller jag för det just då.. för jag vill inte vara ensam .. Helt utan att ljuga är det så det känns, och jag känner mig hemsk som nästan gör vad som helst för att slippa vara ensam.


Det är för mycket just nu men jag försöker, jag försöker verkligen. Men det är så jävla svårt och jag klarar inte av hur mycket som helst ensam. Jag klarar inte av att sitta och vara trevlig när det är så jävla falskt, i det tillfället är jag hellre ensam. Men jag vill inte vara ensam, jag vill bara att någon ska tycka om mig. Jag kan inte stå emot hur länge som helst, jag orkar inte stå emot hur mycket som helst. Inte ensam.




När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Melissa Horn - När det äntligen är över http://www.youtube.com/watch?v=gfkXMkGN6wE

xEma - som jag hade dig förut

För då var vi där igen när du hör av dig och vill träffas, det är mina villkor som gäller nu och dom duger inte. För får inte du som du vill så tänker inte du träffa mig, bra säger jag då och tycker bara att det ska bli skönt med lite tystnad från ditt håll. Det går knappt ett dygn sen kommer nästa sms;
Är du i stan?  ... Nee men jag ska dit snart  .. Kom hit till mig en sväng då!   ..... Men jag ska träna  ..  Kom hit!  .... men jag ska fortfarande träna  .. När slutar träningen? Vill du ikväll? ... Halv nio. efter det ska jag duscha och åka hem är det tänkt men kanske kan komma en sväng .... Inget svar ..... Men jag behöver veta innan jag ska träna   ....  
Sen började träningen och jag hann inte se något mer sms .. tränade klart och var hur seg som helst efteråt, kände verkligen för att bara käka någon flötig mat och sen gå och lägga mig. kom in i omklädningsrummet och kollade telefonen, fyra mottagna sms varav ett var från dig;
Hur vill du göra ikväll?  .... jag vet inte, ska jag sova hos dig eller åka hem?  ....  jag kan inte ikväll. ha det bra ....  Haha okej, det var ju ganska väntat som vanligt. detsamma ...
Såhär ser diskussionerna ut varenda eviga gång, eller hur att jag skulle orka ta dig på allvar och lite på dig när du gör så. Nee det gör jag inte och kommer inte göra om du inte skärper dig och ändrar dig, men det vet ju alla som känner dig att du aldrig kommer göra så varför ens hoppas på det när man vet. Om jag ska ha dig så vill jag ha dig som jag hade dig förut när allting var bra och du och jag var hur bra som helst. Inget gick fel och det var du och jag som hörde ihop.


Dagen har varit helt okej i alla fall, vikt tvätt, hämtat lillasyster vid vägen, träffat Sofi en stund och sen tränat en träning som gick lite bra i vilket fall.. Så nu är det sängen som gäller.


 
Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut  http://www.youtube.com/watch?v=CL2LYLbaQ3Q

 

xEma - nu är det min tur


Jag säger Nej för alla gånger du sagt till folk att jag är besatt. Nej för alla gånger du pratat massa shit och sen krypit tillbaka på dina knän för att säga förlåt. Nej för alla gånger du sagt massa saker till Jossan som inte stämmer. Men mest av allt Nej för alla gånger du har fått mig att förlåta dig och ge dig en chans till som du sedan kastat iväg genom att göra något ännu värre.

Jag fattar inte att jag, efter alla saker du gjorde mot mig, förlät dig och tog tillbaka dig. Jag gick verkligen på tå för att inte göra dig arg och för att du skulle tycka om mig. Jag gjorde allt för dig för jag var så jävla kär i dig så jävla länge och även när jag inte var kär i dig kunde jag inte släppa dig för jag tyckte att du var du var så jävla bra. Alla mina vänner försökte få mig att förstå, försökte få mig att säga att du inte var bra men vad gjorde jag? Jag nekade och sa att det var mitt fel att du gjorde som du gjorde, att det var tack vare att jag inte var bra nog som sakerna hände.
Det jag inte fattade då var att det inte alls var så, det var du och ditt jävla beroende som förstörde saken. Ditt förbannade ego som gjorde att allt du kunde tänka var på dig själv och att du skulle få vad du ville ha.
Jag köpte allt du sa då, men nu är det slut med det.


Det jobbiga är att jag fortfarande vill ha dig innerst inne
 och jag vet att du inte heller är opåverkad.

Jag känner mig svag som erkänner allt det här
vet liksom inte ens om du läser det här.
Men jag vet att det får mig att må bättre att skriva ut det lite
även om ingen läser det så känns det något lite bättre efteråt.


Det värsta med beslutet om att du inte ska få göra sånt längre är att jag vet att jag fortfarande tycker så bra om dig, att jag trots alla jävla saker du gjort bryr mig om dig så jävla mycket. Jag reagerar så fort du skriver, så fort jag ser dig vill jag springa åt ett annat håll men det funkar ju inte heller. Jag vet också att du inte är helt opåverkad av mig, jag betyder något för dig och vet att jag kommer göra det länge för det märks på dig och du har erkänt det. Vi vet båda två att när vi satsade på det fullt ut och verkligen var tillsammans då var det hur bra som helst, jag mådde bättre än jag gjort på väldigt, väldigt länge då. Känns jobbigt att skriva men det var så, det är så det kommer bli om du kan få mig att lita på dig igen.

Det jag önskar är att du skulle förändras och att du skulle bli den personen som jag kan lita på och dela saker med, men så kommer det aldrig bli vad du än säger. Jag har hört det för många gånger för att kunna tro på det, jag vet du ska ändra dig men det tror jag på först när jag märker förändringen. Ditt första steg är att få mig att lita på dig igen, det steget är ganska stort men lyckas du med det så vet jag att du ändrat dig. Men det är inte förrän då jag verkligen kommer tro på dig.





Du säger hela tiden att du ska ändra dig men det slutar alltid med att du bryter ner mig. Och vad skulle du säga om jag sa att jag kan leva vidare utan dig, att det inte finns något kvar att hålla fast vid? Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta men jag kan inte leva med dig och inte utan dig, det är nog detta som blir bäst.


Mitt liv utan dig


A Permanent Holiday - Like always         http://www.youtube.com/watch?v=pXa-avsfOzY (kisses for kings)

xEma - nolla på ett bra sätt

Det finns dock lite ljusglimtar blandat med denna veckas hårda bud och ord

Två vinster i rad med DFF-laget, tycker att det är en ganska skaplig början på höstsäsongen eller vad tycker ni? Att jag dessutom har fått hålla nollan båda matcherna i rad är ju ännu bättre tycker jag då. Känns hur underbart som helst att bevisa för alla att jag klarar av att regera i mitt straffområde trots att jag på grund av sjukdom varit borta från fotbollen i sju veckor. Det är synd bara att inte våran huvudtränare var där och såg matchen idag. Hon som haft sina tvivel skulle kanske inte ha det längre, jag har vuxit med uppgiften som det innebär att stå i mål i ett div 4 lag och förhoppningsvis kommer jag bli ännu bättre så jag får chansen att stå i div 3.
Hur det än blir så känns det helt underbart att ta 6 poäng på dom två första matcherna för höstsäsongen, är så grymt nöjd med laget och med mig själv att det knappt kan bli bättre.
Nu är det uppehåll från match några dagar innan vi är på det igen och jagar tre nya poäng.
Härlig insats brudar, ni regerar och som lag är vi toppen!!!

xEma - vänner på riktigt?

Upptäckte när jag laddade upp det förra inlägget att det blev väldigt lång och detta var absolut inte min mening, men när jag sedan läst igenom det så orkade jag bara inte ändra det utan det fick vara kvar i sin ursprungliga form.
Så satte jag mig då här ikväll för att fortsätta på hela min story om hur festivalhelgen var med allt roligt som hände och om bråket som tog bort lite av allt det där roliga och underbara som var, men så kände jag att; Neej, jag orkar inte skriva mer om det. Det som har hänt har hänt och varför ska jag egentligen dalta det kände jag just nu, jag kan ändå inte ändra på någonting av det jag gjorde eller någonting av det som hände. Trots allt så var jag väldigt nöjd med den helgen, jag vet att allt jag gjorde inte var så bra och att D blev välgigt arg på mig. Men jag hade kul och då ska väl inte det spela någon roll eller?


Jag har fått höra från flera olika håll att jag måste ändra mig, jag måste komma bort lite från de sakerna jag gör som andra inte tycker är så bra för annars kommer jag itne få det lätt framöver. Men vadå ändra mig undrar jag då. Om jag ändrar mig till något annat då är ju jag inte jag, då är det ju helt plötsligt någon annan som går i mina skor, någon annan som pratar med min familj och någon annan som är ute med mina vänner. Jag trodde att jag var omtyckt för den jag är, att mina vänner umgås med mig för att jag är jag och inte för att dom vill förändra mig till någon som dom tycker är bättre. Eller har jag kanske fel? Jag menar, vänner ska ju säga sanningen eller hur? Alltså kanske sanningen är att jag ebter mig illa mot vissa människor.
Den punkten de flesta tycker att jag ska förändra mig på är hur jag beter mig mot killar när jag är ute, hur jag beter mig mot killar i största allmänhet tydligen. Jag vet itne vad jag gör för fel, folk borde väl leva sitt liv och itne bry sig om vad jag gör eller? det är ju itne så att jag är på någon annans pojkvän, dessutom är det oftast inte jag som är på någon alls. Jaavisst det det är klart att det händer och har hänt, har hänt mer än händer, men säger någon nej så är det nej. Jag gör inget som jag inte vill göra med någon och säger jag nej så är det också ett nej som håller i sig.
Jag fattar inte vad jag gjort andra som gör att de dömer mig, men någon gång kanske jag får svaret på den frågan kan man ju hoppas.

Tills dess får jag väl ta det lugnt, sitta lugnt och stilla och bara prata med folk när jag är ute, vara en människa jag inte är och som jag inte trivs med men som alla andra tycker att jag ska vara. Jag är ingen lugn tjej som man kan få att göra som man vill, jag är tuff och jag är kaxig och har jag bestämt mig för något så har jag det och då är det banimej så det är också.

Så när jag tänker efter så tänker jag vara mig själv, jag tänker inte vika ner mig för att någon inte tycker om hur jag är, i sådanana fall är det inga riktiga vänner om de inte klarar av att umgås med mig ändå. Och då kan det vara för min del, jag har mina vänner som jag vet alltid finns där för mig och jag behöver inte dom andra ifall det ska vara på det sättet.

Jag gör fel och jag har gjort fel men jag är bara mänsklig, precis som alla andra är mänskliga. Att fela är mänskligt och har jag gjort fel så erkänner jag det. Och erkänner att man gjort fel, det är det inte alla som gör så det måste betyda att jag trots allt gör lite rätt i mitt liv.





Maddie
Jag behöver dig, det där lilla ordet är så fruktansvärt nära nu!
Och om jag inte vågar använda det så är jag rädd att jag inte kommer orka så mycket mer.
Det är fegt, jag vet att det är fegt, men vad ska man göra när inget är som det borde?!
Vill bara ta livet i min hand och flyga iväg, lämna allt det svåra och sväva ovanpå molnen bortom alla bekymmer
















xEma - comeback i blogghimlen

Jaa då var det ett tag sen jag skrev att jag skulle skriva inom en vecka
Det hände så mycket saker att jag inte riktigt hann med
Sen att jag fortfarande är sjuk sen dess är ju ytterliggare en anledning till att det inte hänt något här kanske
Men utanför här har det hänt en himla massa så nu har jag grejer som skulle räcka till flertalet inlägg på denna sida, men jag orkar ju inte skriva hur mycket som helst nu här heller.

Men i detta inlägget blir det nog mest händelser som tas upp, vad jag gjort vissa delar av sommaren och sådär. Kommer ju alltid lite tankar med men det är inte det som är huvdinriktningen på detta inlägg då.
Jag orkar inte berätta om alla grejer som har hänt utan jag tar nog festivalen med Anna som var toppen och kanske lite om mitt "bråk" med en viss person. Men det kommer nog bli en del mer än så, så det bästa vore om jag kanske bara skrev massor och ser vad det blir och sen skriver vad inlägget kommer handla om, men det vet man ju inte innan så jag skriver såhär nu så får vi se vad jag känner för att skriva om sen och om det ens blir om sä mycket mer än det jag sagt att jag tänkte skriva om och vad jag till slut skriver om och om jag ens orkar skriva färdigt inlägget innan jag laddar upp det.


I alla fall så var festivalhelgen hur underbar som helst, en hel helg a la Emma och Anna kan ju inte bli fel. Hela helgen var toppen och jag tänkte jag drar igenom det dag för dag här nedan.



Vi kan faktiskt ta och börja med torsdag förresten för där kommer vi direkt in i bråket jag skrivit om här ovan, ni kommer in i handlingen där personen i fråga har ringt och skällt ut mig två veckor tidigare för att jag ska ha pratat skit om honom och spridit massa rykten, vilket jag absolut inte skulle göra för jag är inte sån och varför skulle jag ens lägga tid på det när han inte betyder speciellt mycket för mig längre. I alla fall så var vi på torsdagen på lekevi för att ha lite läger med laget, vi cykladernt på olika uppdrag och hade mycket trevligt, när kvällen närmade sig avr det tävlingar på lekevi som gällde och sedan prisutdelning innan det var dags för sängen. Jossan skulle itne sova över utan gick hem tidigare, pratade med henne om Mr. D och hans beteende och sa att jag funera på att fråga varför han skällde ut mig, självklat blev svaret att det var upp till mig. Senare under kvällen skrev jag så ett meddelnade till honom och frågade varför han egentligen hade skällt ut mig, då ringde han upp mig och var jätteorolig för att något hade hänt. Meddelade att inget hänt utan jag ville bara veta varför så jag inte göra samma misstag med någon annan, han kom inte ihåg varför utan sa att det var nog inget egentligen utan han hade bara gjort det. Jag behövde sova så sa det och sedan lade vi på, fick sms vid två igen men svarade inte, så ringde han och frågade varför jag inte svarat. För att jag sover kanske blev svaret, vi pratade lite till och det kändes jättebra att vi kunde vara sams igen, även om vi inte ska bli tillsammans eller något sånt så kändes det bara bra att inte bråka. Jag tycker inte om att vara osams med folk. Sen fick jag ett sms till på kvällen innan jag hann somna om iaf som jag svarasde på och sen skrev godnatt.

Vaknar upp i tältet vid kvart över sex på fredag morgon, byter kläder, packar ihop mina saker och går upp och äter frukost. Tar cykeln till jobbet och jobbar fram till ett då Anna kom och mötte mig, cyklade upp till henne med alla våra grejer och gjorde oss redo för FESTIVALHELGEN. Gjorde oss klara och tog cyklarna mot staden för att gå till systemet och träffa Jossan och käka glass med henne, visade henne smsen från D och hon bara skrattade och sa att hon minsann skulle säga det till honom men bad henne att inte göra det för nu när vi äntligen var sams så ville jag ha det så. sen drog jag och Anna till FESTIVALEN  ..  och upptäckte att dom skrivit fel tider på nätet så det var bara att se glad ut och vänta på första bandet som skulle spela, vi satte oss på gräset så länge och njöt av solen strålar.
Hela kvällen var toppen och vi njöt hela kvällen igenom, diggade till alla banden och bäst denna dagen var nog faktiskt Uggla. Anna och Maria skrattade åt mig och sa att jag borde vara doakör åt honom eftersom jag var en av de få yngre människor där som kunde alla texter och som dessutom kan sjunga. Kvällen var nykter men jag och Anna efterfestade ändå, det är lika bra tänkte vi ifall det inte blir någon efterfest imorgon. Så när några killar i Hawaiiutstyrsel pratade massor med oss så var vi på och satte oss i Kyrkbacken med en gitarr som dom smidigt drog fram ur bilen dom hade parkerat i närheten. Satt där och sjöng och spelade massor, hur trevligt och mysigt som helst och det kom fler och fler folk och joinade oss. Jossan var bland annat med fram tills att hon skulle hämtas av D, detta ögonblick undvek jag en hel del för jag visste att även om vi var sams just då så skulle det inte behövas mycket för att han skulle bli arg igen. Men vi hade jättemysigt som sagt, pratade en hel del med hawaiikillarna och fick reda på att dom kom från Grebbestad fast en av dom kommer från Mariestad från början så det var därför dom var här. Satt där och sjöng och spelade tills det var dags att gå därfirån för att hinna käka lite mat innan hemgången var ett faktum. Och nu ska alla veta att vad än Emma Roos säger så var jag lugn och satt ner stilla och försiktigt ensam på min tröja. Detta kanske inte är helt sant men det skulle kunna vara så och det är det som räknas i den diskussionen. I alla fall så gick vi och käkade lite mat, pratade med massa folk och vid halv fem var vi hemma i sängen uppe hos Anna igen. Helt perfekt, Anna fick sova två timmar ungefär då hon började jobba klockan sju dagen därpå, eller samma dag blir det ju om man tänker efter. 


Dagen var alltså kort och gott jättebra, mycket trevligt folk och många bra band att lyssna på.



Som jag skrivit redan så kanske inte jag orkade skriva klart allt.. och det gör jag inte heller utan jag slutar skriva här och så fortsätter jag med lördag och söndag typ imorgon eller på torsdag eller något sånt. Så får ni lite att läsa nu och så lite till att läsa senare och sen efter det så kommer det komma ännu mer att läsa eftersom det har hänt en hel del under min sommar. Bra va!?


Men nu ska jag lägga mig och sova och så ska jag drömma sött tänkte jag, har planerat om vem jag ska drömma men det är ju inte alltid man drömmer om det man tänkt sig att drömma om, även om man tänkt sig det väldigt mycket. Nee utan då får man försöka stå ut och drömma om något annat istället, för det är ju egentligen inte man själv som bestämmer vad man ska drömma om, eller är det det?! Jaa vem vet, inte är det jag som vet det i alla fall men kanske någon annan har svar på den frågan åt mig.

Tills jag får svar på den ska jag i alla fall ha hunnit somna och vaknat igen hoppas jag, ser redan fram emot en dag med jobb i fem timmar. Jag skulle till och med kunna tänka mig en film på kvällen när jag kommer hem från jobbet, jag vet med vem jag skulle kunna tänka mig filmen också och det är ju bra eller hur? Men så blir det inte alltid som man tänkt och det kommer nog sluta med att jag kollar på film med min familj, men det kan ju också vara trevligt.



Godnatt!

RSS 2.0