xEma - förändring

Mitt förstanamn är sprallig, mitt andranamn energisk, mitt tredjenamn är intensiv och jag vet att det är så. Jag vet att jag kan vara mycket ibland men det är sån jag är, sen är jag inte sämre än att jag kan ändra mig om det skulle behövas. Jag skulle ändra mig för din skull om du ber mig. You make me feel!

xEma - om du vill ha mig

Vågar du så vågar jag, vilket grymt bra uttryck det är ändå för det stämmer ju så grymt bra. Så mycket mer än så blir det inte den här gången utan det kommer om ett tag istället. Då ska jag förklara vad uttrycket handlar om. Tills dess får ni fantisera sjävla och försöka komma på vad det gäller.
 
Om du vill ha mig nu kan du få mig så  lätt - Håkan Hellström  http://www.youtube.com/watch?v=NUhEjlUybZc


xEma- totalt ovärt

Och så sitter man här igen och försöker förstå allt som händer, att man itne fattat vid det här laget att det är omöjligt att kunna tolka hela världen. Man försöker komma fram till vad hon sa så för, vad han menar med det och varför i hela världen är alla stugor i Sverige röda för?! Det är stor funderingar och små funderingar, funderingar som alla är lika onödiga, för inte fasen kommer jag få svar på dom bara för att jag skriver här. Eller?
Ibland önskar man nästan att livet vore så lätt att man fick allt man pekade på, men sen när man väl tänker efter så kanske man itne vill ha det så ändå. Jag menar, tänk om man fick allt man ville ha utan att kämpa för det. Skulle inte livet bli väldigt tråkigt då hel plötsligt? Joo jag förstår era tankar om att om alla ska få som dom vill så funkar inte det utan man måste kämpa för det till slut ändå. Och det är klart det är så. Men filosofera om det kan man ju i alla fall göra for free ..

xEma- lättnad

Det är skönt att känna lättnad, skönt att inse att det här är något bra som jag gör just nu. Så var känslan att bestämma ihop med dig att nu får vi sluta med det här. Känslor är det inga inblandade men vi har båda tagit varandra för givet, alltid vetat om att den andra finns där som en sista utväg. Nu har vi brytit(?) den sista utvägen och insett att vi inte ska träffas mer alls. Det är trots allt bra längesen vi gjorde det, en och en halv månad sen och det känns helt underbart att det gått så lång tid och att jag varit totalt lugn ändå. Jag har inte varit ute och festat utan varit hemma och tagit det lugnt med en film eller liknande. Så jäkla skönt, jag behöver inte dig och du behöver inte mig. Helt underbart att äntligen lägga det helt bakom sig och kunna fokusera på något nytt. Jag har kanske i och för sig redan börjat fokusera på något nytt, fast det är egentligen inte nytt. Men nu har jag börjat se på det med ett annat ljus, det är nu jag insett att det är det enda jag mår riktigt bra av och känner att jag lägger ner min själ i till fullo. Fotbollen - det bästa i mitt liv.

xEma - starkt ord

Jag hatar dig faktiskt, jag gör verkligen det. Det låter hemskt och elakt men efter allt du gjort och sagt så har jag rätt itll det. Du skulle förmodligen säga att hata är ett starkt ord och att jag inte gör det egentligen. Men fan ta dig för det gör jag. Jag hatar det du får mig att känna och jag hatar hur du får mig att må och främst av allt hatar jag att du får mig att bli svartsjuk. Jag verkligen verkligen verkligen hatar det. Fattar inte varför men jag gör det. Och mest av allt hatar jag att du är så jävla förstående helt plötsligt, all of a sudden går det prata allvar med dig och du är seriös utan att skämta och försöker hjälpa mig trots att jag skriver till dig precis som det är och att jag är så dum. När man tänker runt allt så är det nog innerst inne mig själv jag hatar, jag är ingen lätt person att ha o göra med. Jag ställer krav och jag vill vara självständig samtidigt som jag kräver mycket uppmärksamhet. Jag är fan ingen bra människa trots vad folk säger. Det är mig det är fel på. det är hos mig felet ligger och inte hos någon annan. Alltså hatar jag dig inte alls utan jag vill bara ha någon att skylla på, någon som kan ta shit för hur jag egentligen mår. Fan också jag orkar inte mer av det här nu.


There's a light at the end of the tunnel
A light that I can not see
A light that I never will see
A light that I don't want to see
A light that only comes to me when I want it too

xEma - tredje gången gilt

Jag vet att man inte ska tycka synd om sig själv och att man får skylla sig själv för alla grejer man råkar ut för och gör, men just nu är allt bara så rörigt att jag inte vet. och jag vill bara få ur mig det. Ni som läser vet kanske vilka/vem och vilka grejer handlar om och då får ni väl veta det. Ni andra som inte vet, spelar ingen roll. Ni kan tycka att herregud vad hon håller på med alla, men det gör jag ju inte egentligen, inte mer än någon annan gör det. Jag vill bara skriva nånting som gör att jag slipper bära det inom mig i alla fall just nu även om det om 27 minuter när jag skrivit färdigt är tillbaka igen.

Jag fick som jag ville men nu blev jag ju ensam istället. Varför blir det alltid så för? Jag ville bara få ett slut på det här velandet fram och tillbaka, vill ändå vara kompis. Men det enda som hände när jag ställde dig mot väggen var att du försvann helt, Jag vet att jag kanske inte varit den bästa när det gäller att hålla kontakten, men det har inte du varit heller och när någon av oss väl tagit kontakt igen då är det alltid på dina villkor det ska vara och jag orkar inte det. Du kanske vill ha mig fortfarande på det sättet, men jag vill inte ha dig. Jag har kommit över dig, jag kom över dig efter förra sommaren när du behandlade mig som shit. När du, bara för att jag inte ville, gjorde slut med mig efter bara några veckor förra sommaren, då insåg jag att du inte var något att ha. Så varför tycker jag att det är så tråkigt att vi inte ens kan vara vänner nu, det är det jag funderar över men inte har något svar på.

Sen är det nästa person, en person som är en blandning av människan över och människan under. En person som jag funderar på om han kanske vore någonting bra. Men som har bestämt sig för att han ska vara singel och leva livet innan han åker iväg på sin tripp, vem vet det kanske skulle kunna gå att få honom att ändra sig. Jag har försökt och ibland ser man vissa tecken på att han kanske ändå är lite sugen men sen går det tillbaka igen. Nu det sista så har det gått framåt, det har gått jättemycket framåt i jämförelse med förut. Fika? var min fråga, film? var svaret jag fick. Det var ju lite roligt att du kunde föreslå det och det var himla typiskt att just den dagen kunde inte jag. Men helgen då kanske, du kände inte för att gå ut och jag får inte gå ut så det passar ju bra. Men liksom förra helgen kommer du väl känna för att gå ut sen ändå och jag kommer sitta ensam hemma i soffan och bara vara. Men det är ju inget så det är fullt förståeligt om du hellre gör det, bara att det skulle kanske vara najs.

Sen tredje människan då, denna jävla människa som jag bara inte kan släppa och som inte kan släppa mig. Jag fattar inte mig själv för jag är inte kär i honom längre, inte så som jag har varit liksom. Dessutom har vi sagt så många gånger nu att det inte ska bli något mer, att vi inte passar ihop och att vi aldrig kommer hända. Men varför måste vi då alltid träffas te och så slutar det som det slutar, jag hatar mig själv varje gång när jag vaknar. Det är inte så att jag inte vet vad jag gör, för jag är fullt medveten om att det är dig jag går och håller i handen på vägen ut från Björnes. Och du är lik medveten om att det är jag som följer med dig hem, men ändå. Du har sagt nej till mig en gång och den gången tog det en timme innan du skickade nästa sms som löd: men du, du kan få sova hos mig om du vill. förlåt ..  Då var det min tur att säga nej för då kan det banimej vara, passar det inte först så passar det inte sen heller. Och så sov vi på varsitt håll för första gången på länge, första gången på alla de gånger vi varit ute samtidigt på hela sommaren .. Det kändes jättekonstigt men samtidigt jätteskönt att vi kunde gå hem var för sig. Efter det följde jag med dig hem en gång till men då gjorde vi inget, ingen av oss ville utan vi pussades bara och myste lite men sen var det bra. Helt underbart kändes det, jag tänkte att yes nu kanv i vara kompisar. Det tog några veckor och vi pratade inte, jätteskönt kändes det. Sen träffades vi ute och vi pratade jag fick en puss och det var allt, just för stunden. Gick runt därinne på varsitt håll och det kändes okej, så tog det väl en tjugo minuter kanske innan du var på samma ställe som mig igen. Och då var det kört, alla kan ju gissa vart den kvällen slutade. Men nu efter det har vi i alla fall bestämt igen att vi ska låta det vara nu och denna gången kanske det funkar, jag menar du har ju hittat en tjej att dejta och jag har hittat en människa att kanske träffa lite i alla fall. Det värsta var att när du berättade om den här tjejen då blev jag svartsjuk, jag blev så jävla sur och ledsen att jag itne ville prata med dig mer alls. Och jag har ingen rätt att vara det, jag vet heller inte varför jag blev det. Det bara kom och så har jag aldrig kännt förut, det är klart jag har varit svartsjuk liksom men inte alls på det sättet Och jag hatade det, jag hatade att känna så för dig, du som itne ens är värd mig egentligen.

Något är det ju uppenbarligen som är fel på mig men vart felet ligger det vet jag inte. Jag hoppas bara på att jag ska hitta någon som vänder min värld upp och ner, som tar emot mig när jag faller och som håller mig hårt och aldrig släpper mig.

Haha kul skämt Emma, hitta honom om du kan. Fan också




Can you honestly say we're no good for one another? I know I can't so why bother.
Can't you honestly see that it's not the words, only the memory that's putting us down?

Timo Räisänen - Don't let the devil ruin it all    http://www.youtube.com/watch?v=g1gNsKHTkYk


xEma - regn

Idag hade vi match med DFF och vi vann mot dom som behöver en poäng till för att vinna serien, dom fick packa ihop sin champange och åka med med tre förlorade poäng. Så imorn är det då dags att stå för första gången i A-laget, ska bli grymt skoj faktiskt. Har haft lite nervositet men det är nästan borta nu, fick förut ett sms av Karro som var så uppiggande och jag blev så glad. Så himla gulligt gjort och det behövdes verkligen några ord på vägen. Jag ska ta chansen jag har fått och göra mitt bästa, mer än så kan jag inte göra.   :)




Jaa vad ska man skriva om mer, veckan har varit helt okej med skola och jobb och allt. Men det bästa med hela veckan var att jag var uppe hos Anna i två dagar, helt underbart att för det första komma bort lite och för det andra att umgås med henne och Johanna. Jag kan vara mig själv och ändå passa in, jag är jag och dom tycker om mig för den jag är och jag är inte utanför. Det var så skönt att komma dit och känna att jag itne behövde oroa mig för något utan jag var bara mig själv och hade trevligt.

Onsdag: Är du hemma?  ... Nee är hos Anna ... Vart bor hon? ... i Karlstad ... jag vill träffa dig  ... Men det går ju inte eftersom jag är i Karlstad och umgås med Anna ... kul ...
Torsdag: Hemma?  .. Hade du frågat för en timme sen så ja .. Vart är du? ... Hos Anna ... Vill ju ha dig .. Jo men nu går ju inte det ...
Fredag: Är du i stan? .. Nee är hemma i min säng .. Vill du sova hos mig? .. Jag kan inte ta mig in till stan så .. Jag får väll hämta dig ... Jo men jag har match imorgon och börjar jobba klockan sju ... Jag börjar kl 09 .. nemen det är nog inte så bra för jag måste sova ... Jag kommer till dig annars  ...   Och så vidare håller det på  ..




Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet som om "lilla jag" försvann


Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej http://www.youtube.com/watch?v=xr_2TNdEQM8

RSS 2.0