xEma - ...

Jag vet inte varför men jag är trött på allt och då menar jag verkligen allt. Fattar inte, jag går i skolan och pluggar till förskollärare och vet att jag kan få jobb direkt när jag gått ut om jag vill, jag har en underbar pojkvän som tycker om mig för den jag är, jag har vänner som visar gång på gång hur underbara de är och hur värdefull jag är, jag har två olika jobb vilket är fler än en del andra. Men ändå är jag trött på allt. Det mesta beror nog tyvärr på fotbollen.

Fotboll är mitt liv, jag har älskat fotbollen sen jag var liten, bara som några veckor gammal var jag med och kollade på min första match. När jag var et halvår gammal var jag ständigt med nere på fotbollsplanen och från den dagen jag kunde gå och springa sprang jag runt där nere med en egen boll och visade min kunskap. Sen när jag blev äldre var det fotbollen jag levde för, allt annat kunde vara shit men bara fotbollen fanns där så funkade det ändå. Nu har det gått för långt med allt, nu är allt anant typ bra, men fotbollen är shit. Jag tycker inte att det är roligt längre, jag njuter inte längre som jag gjorde förut. Jag tycker inte det är roligt att träna och än mindre tycker jag det är roligt att spela matcher, jag har tappat suget totalt och jag hatar det. Jag älskar fotboll och tycker om att träna så jag hatar att inte tycka att det är roligt längre.

Sen till allt annat igen då. Jag ber om ursäkt till alla för att jag är grinig och otrevlig och inte på topp men jag orkar inte spela längre, jag har alltid vart en sån person som är glad öven om jag inte är det, jag har alltid lagt upp fasad inför alla kompisar och familjen och sådär. Det går inte längre för jag är så trött på allt. Därför ber jag om ursäkt här och nu.


Jag går under varje dag men jag försöker att va glad
Nu slutar jag försöka det blir ändå aldrig bra

xEma - bloggar lite då

Jag skriver tydligen inte tillräckligt med inlägg i min blogg har en viss person klagat på., undra vem. Hmm kan bero på att jag egentligen har ingenting att skriva om när jag skriver, ungefär som nu då. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva om, dessutom får jag skriva om allt eftersom jag sitter i sängen och skriver så tangentbordet rör på sig hela tiden så det aldrig blir som jag vill, grrr på det. Rackarns pannkaka också och när vi ändå är inne på ämnet pannkaka så är det inte långt till ämnet våfflor. Och kring det ämnet kan jag ju meddela att den 20 mars så ska de fyra "grodorna utan ben med likadana mössor i olika färger" dricka massa goda drinkar för att sedan sova en sväng för att sedan äta våfflor till frukost. Mums! Detta ska göras då eftersom våran älskade lilla Madde åker till NZ igen den 22 mars och kommer stanna där i tre månader. Men detta är vi bara glada för att hon får träffa sin älskade Brooke igen även om vi vill ha henne hemma också :)

vad ska jag nu skriva om då?! Hmm får skicka sms till älskling och fråga eftersom det är han som vill läsa. Och när vi ändå är inne på det ämnet med mitt älskade lilla troll så är jag sjukt nyfiken. På lördag är det ju som folk väl vet alla hjärtans dag, då ska jag först på dagen/eftermiddagen spela fotboll men sen efter det ska jag hem till Mattias för han har planerat hela kvällen. Och jag får inte veta, det är faktiskt orättvist tycker jag så det så. Och nu fick jag svar på smset också, himla tur att du hänger med i mina tankebanor älsklng. Och nu fick jag mer shit för att jag inte uppdaterar bloggen, hallå eller låt mig va ;D hahaha.. nee nu ska vi inte vara såna.. jag kan skriva även om det inte blir något vettigt som sagt. Tycker det är ganska kul att sitta och knappa på tangenbordet även om det är jobbigt ibland.



Nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på Håkan det klart, tycker om alla hans låtar men har fastnat lite extra för två av dom. Den ena är det ett speciellt ställe i låten som jag bara älskar och den andra är hela låten, fråga Anna så skulle hon ha stenkoll på båda två kan jag lova. Här kommer refrängen på den låten som är hela, jag tycker verkkigen om den.
 Och älskling, det handlar lite om dig kan man säga för du är Det finaste jag vet!

  Du är det finaste jag vet
När alt annat här är falskt och fel
Och jag går bara ner mig
För det är så jag säger det.
Du är det finaste jag vet  ♥



xEma - bara nått

Älskling, kom hem nu!

Sitter och bara är i älsklings rum, en timme kvar tills han kommer hem och jag har trååååkigt. Menmen, kan ju berätta lte om våran resa till Lager och IKEA då. Det var riktigt, riktigt najs och vi hade roligt alla fyra som var iväg..

Vi började med att åka in till stan och hämta Eric och Anna för att dra oss till Coop en snabbis för inköp av godis och dryck och därefter var vi på vägarna igen. När vi kommit till McDonalds fick man höra "är vi fra,,e snart" ifrån baksätet, Eric var igång. Resan till Gällstad och Lager gick i alla fall bra trots all slask och grejer och när vi väl var framme upptäckte vi att det inte var så mycket folk där, underbart! Vi gick runt och kikade lite fram och tillbaka, jag var Mattias hjälp och Anna fick således hjälpa Eric. Pojkarna hittade massa saker att köpa och tll slut hittade även jag och Anna något plagg var :) när vi sen kände att vi shoppat klart både till oss själva och till Gabriel så käkade vi lite mat och sen begav vi oss mot Jönköping och IKEA. Väl inne på IKEA gick vi till övervåningen på en gång och det dröjde inte länge innan Eric och Anna fastnade vid en lekgrej för barn så jag och Mattias gick vidare med förhoppningen om att dom skulle hitta till kassorna och när vi nästan var  slutet så kom dom ju faktiskt. Efter det avr det hemresa som gällde, tanka bilen och sen raka vägen hem. Sjukt skönt att komma hem för trött var man.. Men som sagt var det riktigt riktigt najs och en resa som borde göras om fast till annat ställe då, typ en heldag på gustavsvik kanske?! :)

Jaja nu ska jag göra något annat.
Ciao!

xEma - lager och IKEA

Sitter och gör mest ingenting så skriver lite tänkte jag. Igår när jag kom hem från skolan var det en liten underbar unge hemma hos mig som gav mig massa kramar och pussar, har saknat honom under den en och en halv veckan han inte varit här. I alla fall så hjälpte han mig att städa i mitt rum, eller han låg mest i sängen och myste med massa filtar eftersom han är sjuk men ändå. :)

Idag fick jag äntligen träffa mitt troll igen som jag inte träffat sen i måndags, inte så länge kanske ni tänker men det känns länge i vilket fall. Så nu medan jag suttit vid datorn har han sovit en stund och som vanligt är han underbart söt när han sover., fast det tycker jag ju att han är jämt men han är extra söt när han sover då. Snart ska han åka till jobbet för att jobba fram till kvart över nio ikväll och sen när han kommer hem blir det mys, sen blir vi hemkörda till mig för att sova där. För imorn ska vi ta med oss Eric och Anna för att åka till Lager och IKEA över dagen, kolla om det finns några kläder och så ska jag ha en papperskorg eftersom älsklingen alltid klagar på att jag inte har någon. Kommer nog bli en ganska bra dag faktiskt :)

Peace out ;D ..

RSS 2.0