xEma - Glad

Återigen sitter man här och har fått för sig att skriva ett vettigt inlägg och som vanligt har man en tanke om vad man ska skriva om men efter första meningen så vet man inte vad mer man ska skriva, men när man väl satt sig och börjast får man väl ändå ge det ett försök antar jag.

Det finns tre saker just nu som gör mig lite gladare än allt annat gör, jag är för det mesta glad nu faktiskt inte alls lika deppig som jag var för ett tag sen när allt var jobbigt..

Den största anledningen inträffade den 29 november under MTcupen, vi hade precis spelar klart våran första match och sådär när jag slänger en blick mot trappan i ena hörnet. Kollade bort igen, stannade upp, tittade tillbaka, stammade fram Annas namn och pekade "KOLLA!" , där i trappan stog det någon som var så saknad. Någon som betyder så grymt mycket för oss båda och som varit så otroligt långt borta i ett år. Äntligen var du hemma Madde, ÄNTLIGEN!

Den andra anledningen är att jag har Anna, Madde och C.C. så nära alla tre nu. Behöver jag någon så finns minst en av dem där, oftast finns alla tre där på ett eller annat sätt. Ni är underbara vänner och jag hoppas att jag kommer ha er för alltid! <3


Den tredje anledningen är en ganska lång människa med lite halvlångt lockigt hår(som förhoppningsvis blir lite kortare snart) som inte har funnits i mitt liv så länge direkt, ca tre månader till och från kan man säga. Men på dom sista veckorna har han varit mer till än från och det är helt sjuk underbart att han äntligen vågat ge det en chans.
Det är tack vare dig jag orkar med allt, det är tack vare dig jag skrattar och ler. Det är du som får mina ögon att glittra som Anna säger. Jag tycker om dig! :)


Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Men du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet



xEma - lycka

Jag är glad! :) hoppas och tror att denna gången ska det bli bra.. Lycklig! :)

RSS 2.0