3 månader

Jag och älskling har varit tillsammans över tre månader nu, i torsdags var gränsen för det. Helt underbart och det smset jag fick på kvällen då fick mig att nästan gråta. Ingen har någonsin varit såhär underbar mot mig och behandlat mig såhär bra i ett förhållande, är jag verkligen värd att ha det såhär bra? Jag hoppas det i alla fall för jag är så lycklig och jag mår så bra och jag tänker inte släppa dig på bra länge. Förresten så tänker jag inte släppa dig alls, aldrig tänker jag släppa dig!


Du är underbar och jag älskar dig sjukt mycket Mattias Klahr!

xEma - oväntat? Nee

Har då återigen fått klagomål från trollungen att jag skriver för lite i bloggen så då sitter jag nu här igen. Lite lätt illamående, lite febrig och jättetrött, och med noll fantasi för vad jag ska skriva om. Nu kanske du tänker att jag borde vara i skolan och det borde jag också men efter morgonens resa upp till Karlstad så var det klört. Åkte från stan strax efter sju med lite segis i kroppen men tänkte att det var ju tidigt på mrgonen så säkert därför, men ju längre vi åkte ju mer illamående blev jag och när vi väl var i Karlstad var jag så illamående att jag grät, inget kul. Därefter fick Annas lägenhet besök och jag däckade i hennes säng och sov oroligt i några timmar innan jag vaknade till liv igen. Fortfarande illamående och nyfiken på om jag skulle kunna äta hittade jag pulver till nypnsoppa, tänkte att lite värme kanske gör magen gott. Fixade i ordning på det och drack sedan lite i taget, gott avr det men magen ville inte riktigt vara med på det där så det blev bara några slurpar av den. Så det vart till att ta bussen hem igen för att slippa ligga ensam i en lägenhet uppe i karlstad två dagar i sträck. Men oroa dig inte Anna, jag har inte spytt på din toalett. Nu sitter jag hemma hos trollungen och väntar på att deras möte ska bli klart så vi kan käka, är egentligen tien så hungrig men måste ju äta något så inte magen är tom.

Var för övrigt på träningen i torsdags, första kollade jag på och tog tid när de andra sprang spåret på all is och sen var det dags att byta om för att träna på grus. Och tro det eller ej, men det var faktiskt roligt att träna, jag hade roligt och jag slängde mig ch jag var positiv efter träningen och allt sånt. Känns skönt att suget är på väg tillbaka nu, älsklings innebandy är ju snart slut och då har jag ju inget att göra på helgerna om jag inte ska spela fotboll.
Har även nu kollat upp den där helgen vi pratat om och jag är ledig så lika bra att vi bokar när du kommer hem :)

Vet inte vad jag ska skriva mer blir så långt också så får vara bra så..

Ciao!

xEma - vad att skriva

Hmm vad attt skriva om idag då, inte en aning så känns ju lite jobbigt att sitta här ändå och försöka när man inte kommer på något. Men kan väl skriva om helgen som var lite och kanske om något mer, vi får väl se.

Fredagen började med jobb från klockan 8-16.30, hmm segt eftersom då missade jag att träna Naima men det var lugnt ändå. Senare på kvällen när jag åkt in och möt Anna och Åsa på stationen vart det en snabbis hos deras mormor och morfar och så bar det iväg till Vadsbohallen med Banan för att se när damerna spelade sin första play off match. Dom spelade kanske inte jättebra men dom hade viljan och det är ju att vinna som räknas och det skötte dom ju bra, vinst med 5-3 blev slutresultatet. Sen vart det hem och sova som gällde, var så trött så vart några sms med älskling innan det var nattinatti. Vaknade ganska tidigt på lördagen och gick upp för att sedan åka med mamma till skövde och handla, när vi sen kom hem städade vi ur hela kylskåpet och gjorde fint. Kollade lite fotboll, Torres spelade så klart man kollar, sen tog jag bror som chaufför för att koll på Mattias match mot Skövde i Skövde. Åkte sedan hem för att käka potatisgratäng och kycklingklubbor (MUMS!), och sen vart det till att vänta. Dels på att klockan skulle bli åtta så melodifestivalen kunde börja och dels på att älskling skulle komma hem till mig så jag fick någon att mysa med. Sen vart det till att kolla på när Malena Ernman vann finalen och efter det kikade vi lite på Matrix innan sängen fick sällskap. Söndag var en soft dag med lite kortspel med min bror och far, en film, senare på dagen körde vi hem bror och sen åkte vi hem till Mattias och där var helgen slut.

Så imorn ska jag klippa mig men vet inte hur än, har några tankar men inget jag är helt helt nöjd med. Får väl se vad Ellen säger imorn när hon tar i mitt slitna hår. Nu ska jag hitta på något annat att göra i alla fall för kommer inte på något mer att skriva..

Ciao!

...

Sitter här lite innan första träningen på fyra veckor. känns konstigt men samtidigt skönt. Jag ska väl inte vara med så mycket utan mest kolla tror jag, men ombytt är jag och lite ska jag iaf känna på det..
Hmm har inget att göra därför jag skrivet lite här.. så får älskling fördriva någon minut för att läsa allt blaha.

Jaja, nu kommer Madde om någon minut så får väl ge mig. I morgon ska jag jobba, sen träna Naima och sen kolla på Joss och Marraj när dom ger på innebandyplanen. Sen ska jag hem och sova och på lördag ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på när mattias spelar innebandy och sen kommer han hem till mig på källen för en softisch kväll :) ..
måste dra madde är här..

Ciao!

xEma - andas?

Jag hatar min hals och min näsa, in fact så hatar jag nog egentligen hela min kropp men just nu är det mest haslen och näsan som är fucked up. När jag igår skulle sova var det en stor knöl i halsen som gjorde att jag inte kunde andas, då försökte jag med det beprövade sättet att andas genom näsan istället men inte fan funkar det bättre så det slutar med att jag försöker att inte andas alls och det funkar ju inte överhuvudtaget så då var det bara till att sträcka på halsen så mycket som gick och så försöka somna så man inte tänkte på det liksom. Då dök nästa problem upp hela min kropp fick ryckningar och jag kunde inte gör något för att få dom att sluta, jag bara skakade och skakade och det spelade ingen roll att Mattias höll fast mig så jag slutade för när jag väl slappnade av och han släppte så började jag skaka igen, det slutade med att jag till och med låg och grät för att det var så obehagligt. Så detta resulterade i att jag knappt sov något på hela natten och inte Mattias heller, och när han väl sov så drömde han mardrömmar och det blir ju inte sömnen bättre av direkt. Så han tyckte nog det var ganska skönt när jag gick till skolan i morse så han kunde få sova ifred i sin säng, fast jag tyckte inte det var det minsta skönt men i detta fall spelar inte det så stor roll vad jag tyckte tror jag minsann.

Jag och mitt troll ha i alla fall varit tillsammans i snart tre månader och det är helt underbart, jag har aldrig haft det såhär bra förut i mitt liv så det är lite svårt att tro att man verkligen förtjänar att ha det såhär bra. Gör jag verkligen det? Ibland när man tänker så går man bara och väntar på att bakslaget ska komma men det kommer aldrig och det är så skönt för han är verkligen det bästa som hänt mig på det här sättet. Det spelar ingen roll vad jag gått igenom tidigare för han älskar mig för den jag är och jag älskar honom för den han är.


det gör inte ont 
när jag faller från en barstol
och det gör inte ont
om det piskar ett regn eller bränner en sol

det gör inte ont
att jag kom på andra plats
och det rör mig inte alls
om det är dag eller natt
det gör inte ont 
så länge du är med mig



xEma - ...

Och återigen sitter jag här och skriver i brist på saker att göra, sen är jag trött också för att någon inte lät mig sova i natt. Inte för att jag hade något emot det men ändå, hade varit skönt med lite sömn. Lockeruds herrar vann nämligen sin sista seriematch igår samtidigt som Sandared förlorade och därmed är dom klara för kval. Självklart ska detta firas så dom försvann till Buffalo hela bunten och Mattias kom hem först vid ett någon gång, men det är klart dom skulle få fira så det var lugnt ändå. Bara mysigt när han kryper ner i sängen och vämrer sig och myser med mig, även om det blir kallt till en början. Kan ju hoppas på att det blir lite mer sömn i natt eftersom båda ska upp tidigt imorn och med tanke på presenten jag fick av Elin idag så kan jag nästan lova att jag får vara ifred i natt.

Aah har suttit här asalänge nu för att komma på bågot vettigt att skriva men jag gör verkligen inted et, får fasen bli att kolla på film eller något, sova lite kanske så jag orkar vara vaken och kolla på film med Mattias när han kommer hem innan vi ska sova igen..

Ciao!

xEma - jäkla feber

Då sitter man hemma igen med en sån där jävla förkylning med feber som en liten bonus, jag hatar att vara sjuk för då kan man ju knappt göra något. Man måste vara hemma, får inte jobba och tjäna pengar eller nått. Så idag har jag faktiskt tro det eller ej tagit tag i att städa mitt rum, just nu väntar jag på att golvet ska torka efter att ha svabbat det den första gången av tre. Nu kanske ni undrar varför jag svabbar det tre gånger men det är bara för att jag ite svabbar hela golvet samtidigt för då måste jag flytta ut sakerna ur rummet och det är jobbigt, framförallt när jag inte har någon ork i kroppen. Nemen sedär, där hittade jag en "bra" grej med att vara sjuk. Om det är något jag inte vill eller inte orkar göra så är det bara att skylla på att jag inte är frisk. Men fasen, jag vill inte ha något att skylla på för jag vill inte vara sjuk. För är jag sjuk får jag inte träffa Mattias bara för att blir han sjuk så kan inte han heller jobba och inte spela någon match. Och det vore dumt eftersom dom har sin sista seriematch imorn kväll, men febern har faktiskt gått ner från igår tills idag så nu har jag bara ungefär en grad mer än vad jag ska ha i temp.

Och då får jag faktiskt sova hos dig imorn, vare sig du vill eller inte ;)

I alla fall så är det på fredag det gäller, då spelar det ingen roll om jag är frisk elelr inte för då ska jag Anna och Åsa på HÅKAN HELLSTRÖM. Helt underbart kul ska det bli, sist vi var på han var det i Karlstad på Nöjes och jäklar vad roligt vi hade. Alla klagar på att han inte kan sjunga och bla bla bla, men jag tycker i alla fall att han är helt underbar. Han är en sån grym liveartist och hans låtar och texter är jättebra, så det så.

Menmen, vad ska jag skriva mer när jag ändå är igång, hmm.. jaa du.  Grattis Marie Petterson på 20-årsdagen! kan jag ju lägga in som en liten extra grej.

Och nu ska jag väl gå tillbaka till mitt rum och städa lite till innan jag sätter mig här igen.

Ciao!

RSS 2.0