Kärlek

Förlåt älskling!
Jag vet att du älskar mig och jag vet att jag ska lita på det.
Och det gör jag, det är bara det att jag känner mig så underlägsen
så fort jag ser henne, det blir bara fel.
Förlåt för att jag antagligen inte är bra nog för dig!
Förlåt för att jag inte bara kan inse att du älskar mig och att det räcker!
Förlåt för att jag alltid ska driva allting för långt!
Förlåt!

Men jag älskar dig och är så rädd att förlora dig så därför blev det så!
Jag älskar dig och jag tänker aldrig släppa dig!

Du betyder världen för mig!

[pain]

Jag vet itne hur många gånger som jag tänkt tanken att jag ska lägga ner bloggandet och sen haft som orsak till att inte göra det att det är ju faktiskt kul att skriva här ibland. Och så sitter jag här nu igen och funderar varför jag egetligen skriver här, det kanske är för att jag undermedvetet vill det. Eller så kan det vara för att mina kära pojkvän brukar klicka på bokmärket och alltid blir lika besviken när han ser att jag itne skrivit något nytt.
Så då sitter jag här nu då medans han sitter nere och kollar på film, en äcklig film som verkligen inte är något för mig så då sitter jag här. Tänkte iaf ge lite info om hur det ser ut nu med mina situationer med fot och hals så dom som läser är lite uppdaterade.

Foten: Den är ÄNTLIGEN HEL!!! eller ja, jag tränade med tejpad fot i tisdags. Lite lätt med damerna i Tidavad och foten höll hela träningen. Fick inte ens ont när jag slog utsparkar och insparkar så nästa vecka ska jag träna med mitt lag igen. JIPPIE!

Halsen: Var på sjukhuset i måndags och har nu fått det bekräftat, jag kommer få operera bort halsmandlarna inom tre månader. SKÖNT! tyvärr kunde inte speceialläkaren säkert säga att det blir bättre av det flr hon var tveksam på om det verkligen är pga halsen jag blir sjuk hela tiden. men vi får hoppas att det hjälper iaf :)

Nu ska jag väl hitta på något annat att göra.. typ redigera bilder i photoshop eller nått. Kanske försöka få bort smärtan som just nu befinner sig i min hals som vanligt..

Ciao!

RSS 2.0