[wihii]

Så, fothelvetet är fortfarande inte heltoch jag vet att jag bara har mig själv att skylla. Men nu får jag vänta tills nästa vecka då Bäckerbosmamma får komma och kolla på mn fot och bedömma vad som skulle behöva göras. Ååh vad jag får panik på den.
Idag har jag i alla fall sutti och pluggat hela dan, försökt lista ut vad det är för blommor jag egentligen tagit kort på. Inte har jag kommit upp i 50 inte, men jag är i alla fall på god väg att komma närmre 50 strecket. Och så har kag även kommit en bra bit närmre strecket som heter: Jag ska aldrig mer gå ut och fota blommor i hela mitt liv!!!
Men så kan det vara..
Helgen kommer nog bli najs iaf, ett avbrott i allt pluggande så ska iväg och spela lite fotbollsgolf. Får vara lite rädd om foten så Anna får väl köra alla utslag så kan jag putta sen. Fast innan det så ska jag och Anna vara korvtanter på lekevi under klassfotbollen, samma som förra året och redan då var jag kung så vad kan gå fel.. typ allt men ändå.. Tänk positivt!

För övrigt så har jag världens mest underbara brorson som blir underbart fin på kort, samma sak har jag en pojkvän som inte heller är så tokig. Och plus på det har jag en bästa vän som alltid är så charmig på kort så här ska ni få ta del av de tre linslusarna! :)






Ciao!

[fotfaen]

Vad jag hatar min fot just nu, jagvet jag får skylla mig själv lite också.. men att jag skulle vricka den alls från början. Framförallt när första matchen gick så bra och nu när Maria siade om att jag kunde fått stå på söndag ju :(
Jaja jag får väl se till att bli hel och komma tillbaka och se till att kämpa mig till en chans iaf  ..

Imorn är det dags för bowling igen med Anna, kommer bli rikgit najs. Framförallt som jag inte kan gå ordentligt så kommer få stå still och släppa iväg klotet liksom. Yeah vilken fart, kanske till och med får använda den där och rulla ner klotet ifrån istället.. Skriva in att jag är barn eller nått..

Menmen har itne så mycket mer att säga just nu så..
Saknar Madde bara :(

Ciao!

sånt kan livet vara ..

Efter en vecka fylld med praktik tänker jag tillbaka på helgen som var torsdag till söndag och känner att kunde jag inte fått ha det så hela tiden. Ligga hemma i solen och abra slappa medan Mattias tar hand om lillgrabben, vädret var underbart och allt var frid och fröjd. På torsdagen åkte vi hem med Mikael och Gabriel, väl hemma vart det slappt och skönt hela kvällen. Det enda som störde lugnet denna kväll var min lillasysters uppförande som var under all kritik. Kan man inte uppföra sig ordentligt mot sin familj så ska man fan inte ut och härja på kvällarna, det är min åsikt. Men i övrigt var kvällen bra med film och mys, filmen var hyrd och jag kommer ihåg ett minne från när den hyrdes. Vi går i lugn och ro och kollar efter någon bra film att hyra inne på Åkes, in kommer en kille och en tjej och ska handla snacks. Någon har skämtat till det och sagt att köp för ett par hundra och det skulle han bokstavligt talat få äta upp, de båda som kom in sa att nu ska han få se och så plockade de på sig tio chipspåsar, tre påsar med ostbågar och tre påsar med nötter. Hela kalaset gick på över tre hundra kronor och medans dom fick det nerstoppat i påsar hånskrattade de åt personen som kommit med förslaget. Lite kul faktiskt måste jag säga ändå, det är en sån där grej som jag och Anna säkerligen skulle kunna göra. Jag betvvlar inte att Mattias och hans kompanjon Eric skulle utföra attentatet också, och det med bravur.
På fredag morgon vaknar jag av att Mattias kliver ur sängen, inom mig tänker jag hånfullt: Gå upp du och plantera skog MOHAHAHA men detta säger jag självklart inte högt utan fortsätter sova i godan ro. Några minuter senare hör jag en ung pojkes röst som säger: Får jag gå in och väcka Emma nu, men som tur var för pojkens pappa så säger han: Nej, det får du göra sen. Jag fortsätter sova och känner vid strax efter tio att det nog faktiskt är dags att gå upp nu i alla fall. Dagen flyter på och Mattias är Gabriels nya favolit efter att ha lekt ute med honom ett tag medans jag klippte Micke. Kvällen avslutas med grillning med familjen och myspys och film med min lilla älskling.
Lördagen var riktigt bra, mycket sol och softande som avslutades med grillning, kub och dricka med Mattias och några vänner. Kvällen betraktades som trevlig och dagen efter var helt okej, en något seg förmiddag för min plutt bara men det är smällar man får ta sådär dagen efter ibland. Dagen förflöt på ett bra sätt tills kvällen kom och fotbollsträningen orsakade ytterligare(stavning?) smärta i min fot.
Sammanfattnings var det en mycket bra helg som jag är nöjd med.

Nu ska jag ta med mig min helvetesfot ner för trappan och till soffan och kolla om Kjell ska kolla på hockeyn, måste ju kika lite även om jag tror på förlust tyvärr.

Ciao!

RSS 2.0