[schhhhhhiiiit]

För vi har äntligen fått riktigt bredband, jippie! Jag vet att alla andra redan har det men för mig som ännu bor på landet så är det världens grej alltså, jag kan ju vara inne på nätet närjag vill, hur länge jag vill och så går det precis så fort som jag vill. Jag kan liksom ladda upp bilder på bilddagboken och det tar bara något ögonblick innan dom är uppladdade. Jag älskar det! Jag är lycklig över detta. sen finns det saker jag är mindre lycklig över kan jag ju så vänligt meddela till alla som läser (det vill säga tilll Sofi) ..

Vi övade idag inför söndagens musik i sommarkvällen, jag vill inte vara med längre för det går så såligt och vi hade behövt börja öva för flera veckor sen och inte haft andra övningen idag. Det låter hemskt, vi kan inte hälften av låtarna och det är bara 6 dagar kvar.. Ge mig styrka någon!!! Kanske ska ta och bli sjuk och shita i allt som har med det att göra, men det kan jag ju inte heller göra.. jag får helt enkelt stå där framme och skämmas på söndag istället. Önskar att jag inte tackat ja till att vara med, så kunde Cookie och Joppe gjort det själva istället. hade nog blivit bättre så på många sätt, känner mig inte riktigt tillräcklig för att vara med, passar liksom inte in..

Jaja har nästan bestämt vilken sång jag ska sjunga i alla fall, den kommer sjungas till älskling även om han inte tycker om den och även om han kanske inte är där men texten är så bra och vill att han ska veta att den är till han. Denna veckan ska vi inte träffas på hela veckan för att se om det kan bli bättre igen efter alla bråk vi tyvärr haft, och såvitt jag vet så kan det verkligen det. För jag älskar honom och tänker inte kasta bort det i första taget. Ofta är det ju tyvärr mitt humör och mitt ökända temperament som tar övar och då blir det bråk, så får ta och stoppa  huvudet i frysen varje gång jag blir arg. Får väl se om det hjälper, annars får jag komma på någo annat sätt så det funkar för funka ska det göra annars kommer det inte funka att bo ihop.
Så för alla som läser min blogg och inte visste redan (det vill säga till ingen eftersomSofi redan vet) men i alla fall så ska jag bli mariestadsbo från början av september, ska flytta ihop med mitt troll. Lycka!

Sa till mig själv innan jag började skriva att det inte skulle bli en massa shit, men det shet sig skulle man kunna säga.
Så kan det gå när inte haspen är på!

Nu ska jag snart ta och sova bort all huvudvärk och irritation!

Ciao!


RSS 2.0